Construcció i reformes

Rehabilitació d'edificis:

Gràcies a la nostre experiència a la creació d'obra nova, aprofitem els nostres professionals i els seus coneixements per a reformar, rehabilitar o restaurar qualsevol tipus de construcció. Realitzem tot tipus de treballs en façanes, terrats, patis de llums, baixants, instal·lacions, escales, lobbys, etc. Treballem amb qualsevol tipus de bastida o treballs verticals de manera que podem aconseguir la manera mes econòmica de realitzar les reparacions necessàries a la seva propietat.  Treballem amb qualsevol tipus de bastida o treballs verticals de manera que podem aconseguir la manera mes econòmica de realitzar les reparacions necessàries a la seva propietat. Realitzem tot tipus de treballs en façanes, terrats, patis de llums, baixants, instal·lacions, escales, lobbys, etc. Disposem d'un ampli equip professional preparat per cadascuna de les seves necessitats. Donem servei a administradors de finques, interioristes, arquitectes, comunitats de propietaris i particulars. Si no disposa de servei tècnic podem encarregar-nos directament de l'estudi i confecció del projecte necessari per a la seva rehabilitació. Realitzem informes, projectes i estudis preventius per a la nova "ITE" posada en marxa per la Generalitat de Catalunya.

Reformes integrals:

Qualitat al millor preu Aquesta es la base del nostre èxit. Realitzem tot tipus de reformes adaptant el nostre preu a les seves necessitats sempre oferint un alt grau de qualitat humà i professional per a cada una de les tasques que s'hagin de dur a terme a la seva vivenda, local o negoci. Realitzem reformes de gran qualitat així com reformes econòmiques per a pisos o locals destinats a ser llogats. Així mateix, oferim els nostres clients serveis de manteniment i reparacions d´urgencia. Donem servei integral d'estudi, disseny, distribució i obra claus en ma posant al seu abast tot el necessari per a l'apertura del seu negoci.

Treballem per importants arquitectes, interioristes i per clients privats que volen tindre al seu servei els millors professionals al millor preu, a més de la tranquil.litat de deixar en bones mans una tasca tant important. Si desitja un servei mes ampli d'assessorament, disposem d'interioristes professionals que conjuntament amb vostè, faran realitat el seu projecte 100% ideal per a les seves necessitats amb l'estil que mes li agradi ja sigui clàssic, rústic o de vanguarda. Realitzem planells i renders en 2 i 3D per que es pugui fer una idea  global del resultat final de la seva reforma. Li fem fàcil la seva feina, en desplacem a domicili i l'ajudem a fer el més còmode possible l'execució de les seves obres.

Locals comercials:

Som especialistes en la construcció i reforma de tot tipus de locals comercials. Disposem de tots els mitjans per poder oferir un servei integral de "claus en ma" encarregant-nos de tot el necessari per a la apertura del seu negoci: Localització de locals, tràmits i legal.litzacións, certificats, disseny d'Interiorisme, imatge corporativa i tot el que ens vulgui demanar.

 Aquí teniu les darreres construccions comercials realitzades.

Naus industrials:

Solucions definitives L´espai industrial es el més afectat per incidencies metereologiques.

Per que sabem que l´activitat industrial no es pot aturar, oferim els nostres clients un ampli servei de cobertura adaptat a les seves necessitats: Actuacions amb caracter d´urgencia a cobertes, baixants, tancaments, etc. Manteniment general: Pintura de façanes, ignifugats, paviments, etc.

Realitzem plans de manteniment periodic per tal d´evitar actuacions d´urgencia. Instalació i reformes d´oficines, estructures, etc.

Oferim els nostres serveis a tot el territori Català.

prev next